Fonte: Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal. Unidades: FZEA, FMVZ
Assuntos: ASPERGILLUS, FRANGOS DE CORTE, HIGIENE VETERINÁRIA, INSTALAÇÕES PARA ANIMAIS
ABNT
BURBARELLI, Maria Fernanda de Castro et al. Reduction in the frequency of Aspergillus spp. in broiler facilities subjected to cleaning and disinfection. Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal, v. 21, p. 1-10, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1519-99402121012020. Acesso em: 19 maio 2024.APA
Burbarelli, M. F. de C., Lelis, K. D., Godoy, S. H. S. de, Moro, M. E. G., Bordin, R. de A., Fernandes, A. M., & Albuquerque, R. de. (2020). Reduction in the frequency of Aspergillus spp. in broiler facilities subjected to cleaning and disinfection. Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal, 21, 1-10. doi:10.1590/s1519-99402121012020NLM
Burbarelli MF de C, Lelis KD, Godoy SHS de, Moro MEG, Bordin R de A, Fernandes AM, Albuquerque R de. Reduction in the frequency of Aspergillus spp. in broiler facilities subjected to cleaning and disinfection [Internet]. Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal. 2020 ; 21 1-10.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1519-99402121012020Vancouver
Burbarelli MF de C, Lelis KD, Godoy SHS de, Moro MEG, Bordin R de A, Fernandes AM, Albuquerque R de. Reduction in the frequency of Aspergillus spp. in broiler facilities subjected to cleaning and disinfection [Internet]. Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal. 2020 ; 21 1-10.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1519-99402121012020